Ergotherapie
Een praktijk met een dynamisch en multidisciplinaire team van kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen, orthopedagogen en ergotherapie die staan te springen om U te helpen.

Ergotherapie voor kinderen in Gent

U kan bij Optimaal Ontwikkelen terecht voor ergotherapie voor kinderen in Gent. Onze kinderergotherapeut heeft als doel om kinderen zo zelfstandig mogelijk in hun dagelijkse leven te laten handelen en richt zich daarbij op het schoolse functioneren en de zelfredzaamheid van een kind in zijn of haar omgeving. Hieronder leest u meer over de ergotherapie voor kinderen.

Onze ergotherapie voor kinderen

Wanneer uw kind problemen of moeilijkheden op school of thuis heeft met een van onderstaande vaardigheden, raden we onze ergotherapie voor kinderen aan.

Therapie kan ook na een diagnose van bijvoorbeeld DCD, NLD, ADHD of ASS. Naast ergotherapie geven wij onder andere ook logopedie voor kinderen. In onze praktijk vindt u deskundigen van verschillende vakgebieden terug. Wij doen aan multidisciplinaire diagnostiek en therapie voor kinderen.

Contacteer ons

We heten u van harte welkom in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw kind optimaal te begeleiden. Bij vragen kan u ons altijd contacteren via evelyn@optimaalontwikkelen.be of op 0495 57 96 07. Onze therapeuten staan klaar om uw kind te helpen.

Wie is wie :

Yana Eggermont ...meer

Logo OptimaalOntwikkelen
webdesign by D4T