Vacature Logo
Een praktijk met een dynamisch en multidisciplinaire team van kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen, orthopedagogen en ergotherapie die staan te springen om U te helpen.

Logopedist (m/v) Full-time of Part-time

OVER OPTIMAAL ONTWIKKELEN

Optimaal Ontwikkelen is een dynamische groepspraktijk met een multidisciplinair team van gemotiveerde therapeuten die er in geloven dat elk kind recht heeft op de beste kansen om zich optimaal te ontwikkelen en hun eigen kracht en talent te ontdekken.

Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen bij ons terecht voor een individueel samengesteld pakket van begeleiding bestaande uit kinesitherapie, logopedie, ergotherapie, orthopedagogie, psychotherapie en hippotherapie.

Optimaal Ontwikkelen gelooft sterk in ION en GON, begeleidt kinderen zowel thuis als op school en werkt nauw samen met artsen, universiteiten en zorgorganisaties.

Om het team te versterken zijn wij op dit moment op zoek naar nieuwe therapeuten.

JOUW FUNCTIE EN TAKEN

Als logopedist met zelfstandig statuut sta je in voor het volledige behandelplan van kinderen in de ruime regio van Gent:

JOUW PROFIEL

Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een logopediste overeenkomend met het volgende profiel:

WAT OPTIMAAL ONTWIKKELEN JOU KAN BIEDEN

Afhankelijk van je eigen interesses en specialisaties krijg je de mogelijkheid om te werken met verschillende pediatrische doelgroepen.

Optimaal Ontwikkelen stelt drie praktijkruimtes ter beschikking aan de Sterre te Gent. Je krijgt toegang tot het gebruik van een uitgebreid gamma aan testing- en therapiemateriaal. Je krijgt toegang tot een softwarepakket voor de registratie van de therapiesessies en voorschriften.

Indien gewenst is er de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid op te nemen binnen de BVBA.

INTERESSE?

Mail je CV en motivatiebrief naar: evelyn@optimaalontwikkelen.be Voor alle vragen: Evelyn Carpentier 0495/57.96.07

webdesign by D4T