Een praktijk met een dynamisch en multidisciplinaire team van kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen, orthopedagogen en ergotherapie die staan te springen om U te helpen.

Multidisciplinaire diagnose en therapie voor kinderen

  • Multidisciplinair
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Tal van specialisaties
 

Bent u op zoek naar een centrum voor multidisciplinaire diagnose en therapie voor kinderen? Bij Optimaal Ontwikkelen zijn er heel wat deskundigen actief die met een wetenschappelijk onderbouwde methode kinderen helpen bij leerstoornissen of leerachterstanden, motorische achterstanden en emotionele of psychologische problemen. Hieronder leest u meer over onze groepspraktijk.

 

Bent u op zoek naar psychomotoriche hulp voor uw kind?

Neem contact met ons op
 

Ons team stelt een multidisciplinaire diagnose en biedt therapie aan voor kinderen

Wij helpen kinderen bij een optimale ontwikkeling. Dankzij de multidisciplinaire aard van onze groepspraktijk bieden wij diagnose en therapie aan voor kinderen, waarin we het kind in zijn of haar geheel beschouwen. Daarnaast beschouwen we het kind als deel van zijn of haar omgeving. Zo proberen we kinderen alle tools in handen te geven om sterk in hun schoenen te staan. Bij ons kan u terecht voor:

Wat uw kind ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat hij of zij de therapie krijgt die hij of zij nodig heeft.

 
Logo optimaalontwikkelen
 

Maak een afspraak voor de optimale ontwikkeling van uw kind

Wij helpen u met plezier verder bij een multidisciplinaire diagnose én therapie voor kinderen die het moeilijk hebben bij het leren of tijdens hun ontwikkeling. Contacteer ons als u met vragen zit. U kan ons bereiken via evelyn@optimaalontwikkelen.be of op 0495 57 96 07. We horen u graag en kijken ernaar uit om uw kind te ontvangen in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden te Gent.