Sociale vaardigheidstraining in Gent

Home | Sociale vaardigheidstraining in Gent
Multidisciplinair
Wetenschappelijk onderbouwd
Tal van specialisaties

Bent u op zoek naar een praktijk waar uw kind sociale vaardigheidstraining kan volgen in Gent? Heeft uw kind moeilijkheden met sociale contacten en heeft u het gevoel dat dit een optimale ontwikkeling verhindert? Dan heten we u van harte welkom bij Optimaal Ontwikkelen. Lees hieronder meer over onze sociale vaardigheidstraining.

Maak een afspraak

We heten u van harte welkom in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden

Sociale vaardigheidstraining voor uw kind

Alsmaar meer kinderen hebben door de afgelopen jaren moeilijkheden met het leggen van sociale contacten gekregen. Daarom kan uw kind sociale vaardigheidstraining volgen bij ons. De moeilijkheden die kinderen ervaren in een sociale context, kunnen verschillende oorzaken hebben. Ons team heeft ervaring binnen een verscheiden aanbod aan vakgebieden om deze oorzaken op te sporen. Naast sociale vaardigheidstraining kan uw kind ook voor andere moeilijkheden bij ons terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in verschillende begeleidingen voor kinderen, zoals:

Binnen onze groepspraktijk kan je echter ook terecht voor psychologische begeleiding voor kinderen.

Contacteer ons

Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk waarin uw kind welkom is om te werken aan een optimale ontwikkeling. We verwelkomen u graag in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden. Dan helpen we u en uw kind graag verder. Als u met vragen zit, mag u ze steeds stellen via evelyn@optimaalontwikkelen.be of paulyn@optimaalontwikkelen.be. We zijn ook bereikbaar op 0495 57 96 07.

Optimaal ontwikkelen