Zarah

Home | Team | Zarah

Zarah Claes:

Hallo allemaal, ik ben Zarah!

In juni 2023 studeerde ik af aan de UGent als kinesitherapeut specialisatie pediatrie. Na mijn 5 jarige opleiding ben ik enorm enthousiast om in het werkveld te stappen. Het was reeds op jonge leeftijd mijn ambitie om aan de slag te gaan als zorgverlener binnen de pediatrie. Werken met kinderen vind ik zalig. Zo was ik 5 jaar leiding in de Chiro en ga ik regelmatig babysitten.

Maak een afspraak

We heten u van harte welkom in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden

Vanaf 1 september ben ik aan de slag bij Optimaal ontwikkelen, waar ik samen met het kind en de ouders wil streven naar een optimale ontwikkeling van het kind en het gezin. Door me in te leven in de leefwereld van het kind en te kijken wat de sterktes en zwaktes zijn, gaan we samen op zoek naar therapie op maat. Verder is een goede samenwerking met andere zorgverleners, gezin en school/opvang een must.

Gecertificeerd lesgever typ10; typelessen voor het leren blind typen aan jonge kinderen van af 8 à 9 jaar met schrijfmotorische problemen, dyslexie, …

Hydrotherapie aan kinderen met vertraagde ontwikkeling, DCD, ASS, CP en psychomotoriek

Stress en relaxatietherapie

Beter bij de les trainer : via deze methode ga ik samen met het kind aan de slag om het werkgeheugen en de executieve functies op een leuke manier trainen.

Ik kijk er alvast enorm naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!

Optimaal ontwikkelen