Iris

Home | Team | Iris

Iris Vanderhaeghen:

Hallo, ik ben Iris.

Ik studeerde af als master in de Klinische Orthopedagogiek en Disability Studies aan de Universiteit van Gent.

Bij Optimaal Ontwikkelen ondersteun ik kinderen, jongeren én hun ouders met verschillende moeilijkheden en vragen. Tijdens de begeleiding zet ik in op talenten en geef ik uw kind de kans om te groeien. Veiligheid en vertrouwen zijn de basiselementen waarop ik bouw: ik geef jullie kind een stem en bied een luisterend oor.

Maak een afspraak

We heten u van harte welkom in ons centrum voor ontwikkelingsachterstanden

Als orthopedagoog zie ik het kind/de jongere steeds als deel van hun gezin of ruimere omgeving. Ik vind het dus belangrijk om ook de ouders en omgeving te betrekken. Samen gaan we op pad om antwoorden te vinden en zoeken we naar een aanpak die voor jullie werkt. Dit gebeurt steeds op jullie tempo.

Merk je dat jouw kind zorgen heeft? Zit jouw kind niet goed in zijn vel? Wil je als ouder de signalen van je kind beter begrijpen? Ben je als ouder op zoek naar antwoorden of wil je jouw vertrouwen in je opvoeding vergroten? Dan maak ik graag de tijd en ruimte om samen met jullie op pad te gaan!

Merk je dat jouw kind zorgen heeft? Zit jouw kind niet goed in zijn vel? Ben je als ouder op zoek naar antwoorden of wil je jouw vertrouwen in je opvoeding vergroten? Dan maak ik graag de tijd en ruimte om samen met jullie op pad te gaan!

Optimaal ontwikkelen